Donaties

Beste WieDoetMee.nl-gebruiker,

WieDoetMee.nl bestaat inmiddels sinds 2005 en heeft sindsdien zo'n 70.000  mensen met elkaar verbonden!
Ons doel: zo veel mogelijk mensen on-line te helpen om elkaar off-line te zien.

WieDoetMee.nl is ooit ontstaan op een zondagmiddag nadat mijn hockey-elftal weer eens niet compleet was. Onze aanvoerder had weer uren besteed aan nabellen en e-mails controleren. Dat moest maar eens anders.
Gelijk de eerste keer was iedereen erg enthousiast en vroeg men zich af of zij het ook konden gebruiken voor andere activiteiten.
Binnen de kortste keer waren er honderden gebruikers.

Door de jaren heen, is dat aantal eigenlijk uit zichzelf steeds verder gegroeid en gingen gebruikers het ook steeds meer voor verschillende zaken gebruiken: eten, vergaderingen, feesten, vakanties, sporten ...
Er zijn inmiddels groepen groter dan 1000 deelnemers en gebruikers die meer dan 40 groepen onderhouden!

Dat brengt helaas ook steeds meer kosten met zich mee.

Vandaar nu deze oproep:

Als iedere deelnemer die dit ontvangt 1,- zou doneren, of elke organisator gemiddeld 1,- per teamlid, dan kan ik zonder problemen WieDoetMee.nl weer een jaar langer in de lucht houden. Elke extra donatie gebruik ik graag om de website verder te verbeteren. Er staat nog een waslijst met wensen van gebruikers te wachten.

Niet iedereen kan of zal doneren, maar dat is geen ramp: ik verwacht dat er genoeg mensen zijn, die besluiten een bijdrage te leveren.

Je kunt je donatie storten op 62.44.22.798 (IBAN NL18ABNA0624422798) t.n.v. 41 Solutions in Amsterdam, liefst met vermelding van "Donatie" en de naam van de groep en/of je e-mailadres, zodat ik bij genoeg donaties ook nog een leuke prijs kan verloten.

Bedankt,

Jan Kortman 
Initiator van WieDoetMee.nl